Fennikel er nok ikke alles yndling, da den har en let smag af lakrids eller anis. Ved syltning forsvinder denne…
-
-
Selleri er god bagt sammen med rodfrugter, men sammen med salater er den en lidt svær størrelse. Hvis du sylter…
-
Der er 2 rabarbersæsoner om året. En i maj-juni og en i august-september. Du kender sikkert bedst rabarber fra rabarberkompot,…
-
Syltede porrer – brug dem i salaten. Porrer er en grøntsag, som er mest kendt som tilbehør til kødretter, porretærte,…
-
Syltede rødløg er rigtig populært, kan man se i Googles søgninger. Det er med god grund, for syltede rødløg er…
-
Kartoffelsalat med Tricolore kartofler, kapers, sprød grøn salat og ramsløg. Dressing af olivenolie, balsamico, dijonsennep, fint salt og friskkværnet peber. …
-
Den gode kendte Caprese salat med tomat og mozarella. Her er den lavet med Raf-tomater, som er en let grønlig…
-
5 tips der kan sælge dine salater Hvordan vælger vi vores mad? Det gør vi ud fra de 5 sanser:…
-
En god salatbiks fra en gang “tøm køleskabet sidst på ugen”. Der var lidt salatblade, nogle få tomater, halvdelen af…
-
Ny udfordring med Ann, som bor på min vej. Hun er også stor salat- og grøntsagssentusiast, og hun har tidligere…
-
Aftensalat. Spidskål, vårsalat, finskåret rå rødbede, romainsalat, bredbladet persille, råstegte kartofler, hårdkogte æg med mayonnaise. Dressing af sennep, olivenolie, æblecidereddike,…
-
Virkelig nem og hurtig salat af friske brune champignon (de brune er efter min mening fastere i konsistensen end de…