Salateri - hvad pokker handler det om?

Inspiration, nye idéer, tips, smagskombinationer, dressinger, how-to tricks mm. Så du kan brillere med salater på en ganske almindelig hverdag, til særlige lejligheder eller bare i det hele taget.

Hvorfor vil jeg så gerne inspirere dig?

Selvfølgelig er den største grund fordi jeg selv er tosset med salater.
Derfor håber jeg, at min begejstring  smitter af på dig.
Måske endda så meget, at du går i krig med en masse salater OG får lyst til at begejstre andre med dem.   

Det er ikke kun salater jeg er tosset med – jeg elsker god mad! – det behøver ikke at være fancy, men smagfuld og indbydende mad.

Jeg kan bruge mange timer på at gå på madmarkeder, besøge gårdbutikker, specialbutikker mm. og finde lækre, spændende og smukke ingredienser til salater.
Men der er også en hverdag, så jeg laver oftest mange salater, hvor det hele er nemt tilgængeligt og efter freestyle metoden.

Udover salater og mad har jeg en stor interesse for den digitale verden.
Så Salateri er en sammensmeltning af mine 2 nørderier, og efter et salatprojekt jeg havde hos Fru Møllers Mølleri, opstod idéen til et digitalt salatunivers.
Det håber jeg du får meget glæde og inspiration af

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til  at kontakte mig på kontakt@salateri.dk 

Mange hilsner
Nina

Nina_Salateri

Hvem sidder og gemmer sig bag skærmen?

Digitale værktøjer kan jeg også bruge timevis på, og jeg begejstres af alle de muligheder der er. Så der bliver udviklet og testet på denne platform, så du forhåbentligt får en bedre og bedre oplevelse.

I min fritid bevæger jeg mig af og til væk fra min skærm. Jeg elsker bla. at komme ud på en god løbetur, og jeg er stadig væk vild med at gå i biografen, selvom vi lever i en streamingverden. Så er der også en god anledning til at være sammen med min bifklub og at spise bland selv slik) :-).

Du har måske allerede været lidt rundt på mit website, og du er måske endda også stødt på Salateri på Instagram. Jeg er glad for, at du kigger forbi. Nu er du sikkert nysgerrig efter at vide, hvem der er “behind the scene”. Er vi ikke alle lidt nysgerrige efter at se giraffen?

Jeg hedder Nina, og jeg bor i Odder med min familie. Udover salater har jeg en kæmpe interesse for den digitale verden. Så Salateri er en sammensmeltning af mine 2 nørderier.

Mine passioner og nysgerrighed skal hjælpe dig, så du får nye input til salater og slipper for den samme salat uge efter uge.

Det der kickstartede tanken om et digitalt salat univers, er et projekt, som jeg havde hos Fru Møllers Mølleri. Her testede vi, om der var grundlag for salat to-go på gården.
Du kan læse om projektet her

Vil du med på salatvognen?

Så tilmeld dig min nyhedsmail

Andre siger

"Nina har i en periode hjulpet mig i Fru Møllers Mølleri, i vores slagterafdeling. Nina og jeg havde sammen en vision om, at lave måltidssalater og salater der skilte sig ud fra hvad man normalt kan få som convenience. Nina har en enorm viden om smage, om tilberedning, sammensætninger og ikke mindst præsentation, så de salater hun laver, altid ser indbydende og spændende ud! Som person er Nina ærlig og innovativ og bare god at være sammen med!"

Bodil, Fru møllers

"Nina er rigtig glad for mad! Det er hendes familie heldigvis også. Især salater har hun været optaget af længe pga. kombinationen af farver, konsistens og de uendelige muligheder"

Ulla

"Det er virkelig sjovt at se forskellene, og du er virkelig skarp til at anrette så tænderne løber i vand"

Ann

"Med hensyn til salater eller mad generelt er det min oplevelse, at du får meget ud af "ingenting" - du er kreativ og har mange gode påfund, som inspirerer - især fordi resultatet er GODT! :-)"

Luise

"Du er en passioneret "foodie" med kreative talenter på det grønne område. Du går altid rundt med en salat i hovedet."

Nils

"Når du finder noget du går meget op i brænder du virkelig for det, f.eks. salater"

Luna

Så er jeg heldigvis så privilegeret at folk, der kender mig godt har hjulpet med at sætte ord på hvordan jeg er: