En dressing fuld af smag Kapers giver en salt smag på den gode måde. De giver samtidig lidt bid i…
-
-
Ingredienser: 1 dl. parmesan 1-2 fed hvidløg 4-5 ansjosfileter 4 spsk. citronsaft 1-2 tsk. hvidvinseddike 1 tsk. Worchester sauce 1…
-
Ingredienser: 2-3 Ansjosfileter 1/2-1 fed hvidløg 2 spsk. peanutbutter 1/2 dl. sesamolie evt. lidt peber evt. lidt chili Blend alle…
-
Ingredienser: 3 -4 spsk. Cultura/yoghurt naturel e.l. evt. 1 spsk. Creme Fraiche (kan undværes) 1/2 citron 1/4-1/2 stk. friskrevet peberrod …
-
En af de nemmeste dressinger der findes. Mormordressing er en en rigtig gammel kending. Traditionelt serveres den over salatblade fra…
-
Den mest simple dressing – som du altid kan bruge Olie-eddike dressinger kan laves i mange variationer og smager forskelligt…
-
Denne dressing er lavet en dag, hvor vi ikke havde yoghurt naturel, creme fraiche e.l. i køleskabet, så jeg måtte…
-
Jeg har altid fået Hokkaido græskar tilberedt i en salat eller suppe, så jeg var nysgerrig efter at finde ud…
-
Pasta salat med parmesan, parmaskinke og pesto. De 4 p’ere går man aldrig fejl af, det er en kombination som…
-
En mild, smuk grøn efterårssalat med et strejf af lakrids. Den er god til oksekød men vil også gå godt…
-
Her er en salat der er hurtig at lave, og hvor du ikke behøver at stå og skylle salater. Portobello…
-
Squash er faktisk ikke en af mine gode venner, men denne salat har overbevist mig om at squash kan være…
