Syltet selleri Syltet selleri Udskriv Pin Recipe Rate Recipe Forfatter: Salateri EquipmentMandolinjern Ingredienser1/4-1/2 Knoldselleri3 dl eddike (øko) lager eddike/æblecidereddike3 dl vand3 dl sukker Sådan gør duBland vand, eddike og sukker og kog det op til sukkeret er opløst. Lad den køle afSkræl sellerien og skær det tyndt på et mandolinjernLæg sellerien i et (afskoldet) glasHæld lagen over sellerien NoterEstragon stilke er gode i lagen og koges med. Tried this recipe?Let us know how it was! Selleri er god bagt sammen med rodfrugter, men sammen med salater er den en lidt svær størrelse.Hvis du sylter den, synes jeg den er god i en grov salat med f.eks. speltkerner o.l. Syltet selleri was last modified: marts 30th, 2020 by Salateri Forrige indlæg Råmarinerede rabarber Næste indlæg Syltet fennikel