Syltede rødløg

Skrevet af Salateri
Syltede rodlog

Syltede rødløg

Udskriv
Forfatter: Salateri

Ingredienser

  • 3 rødløg
  • 1 del sukker
  • 1 del vand
  • 1 del lagereddike/æblecidereddike
  • 1 lille rødbede/stykke

Sådan gør du

  • Skræl rødløgene og skær dem ud i ønsket form.
  • Læge løgstykkerne i et (afskoldet) glas
  • Bland sukker, vand og eddike sammen, og kog det op indtil sukkeret er opløst.
  • Lad lagen afkøle og hæld dem derefter over rødløgene. Hvis du lader lagen være lidt lun, når den hældes over, bliver rødløgene "tilberedt", den stærke smag forsvinder og de er stadig væk sprøde

Noter

Hvis du halverer rødløgene og derefter skærer dem i tynde både, er de nemme og smukke at dekorere med på salaten. Det er blot sådan jeg synes de er gode at arbejde med

Syltede rødløg er rigtig populært, kan man se i Googles søgninger. Det er med god grund, for syltede rødløg er noget af det bedste der findes. De kan bruges til alt, kødretter, til tapas, ost osv.

Og selvfølgelig også i salater selvfølgelig. Her giver de både noget sprødt og noget smukt.

Du kan næsten lave/redde en hvilken som helst salat og tilføje syltede rødløg med et godt resultat.

Så denne sylteri er virkelig populær hjemme i vores køkken. Heldigvis er det også nemt at lave, og hvis du ikke har tid eller lyst til at lave dem selv, kan de nemt købes færdiglavet.