Ramsløg pesto

Pesto er bare noget af det bedste der findes, og denne ramsløg pesto er ingen undtagelse. Den er lækker til rigtig meget og især salater. Her kan den gøre det ud for dressing, og den har den smukkeste grønne farve.

Ramslog pesto

Ramsløg pesto

Forfatter: Salateri

Ingredienser

  • 2-3 håndfulde ramsløg
  • 1 håndfuld hasselnødder du kan også bruge pinjekerner eller mandler
  • 1 dl neutral olie raps- eller solsikkeolie
  • salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Skyl ramsløgene og slyng/tør så meget vand af som muligt
  • Rist hasselnødderne på en pande indtil de er let gyldne og skallen har løsnet sig. Lad dem køle af og rul/fjern skallen af. Hvis du bruger mandler behøver du ikke at riste dem.
  • Blend ramsløg og hasselnødderne med olien, salt og peber. Tilsæt evt. lidt mere olie eller vand, alt efter hvordan du ønsker konsistensen. 
  • Tilsæt lidt parmesan og smag pestoen til.
Tried this recipe?Let us know how it was!