En salat som mange kan forholde sig til, pasta med bacon. Den kan spises som tilbehør eller som et måltid. Evt. med et godt stykke brød. Denne salat er produceret ude hos Fru Møllers Mølleri, da jeg testede et projekt derude med Salater To-Go.
Ingredienser
- Pasta
- Bacon
- Frisk grønkål
- Gedeost
- Ristede pinjekerner
Sådan gør du
- Kog pastaskruer eller en anden slags pasta. Hvis du har tid og overskud så lav din egen friske pasta, det sætter absolut prikken over i'et. Jeg kan bedst lide når pastaen har en anelse "bid" og så går de heller ikke så let i stykker, når man blander ingredienserne
- Skær bacon i stykker, gerne et helt stykke af god kvalitet. Steg den og lad den dryppe af på fedtsugende papir.
- Skyl og finsnit den friske grønkål. Du kan evt. blande den med lidt rød grønkål for synets skyld.
- Rist pinjekernerne på en pande til de er let gyldne. Hold øje med dem da det går hurtigt. Jeg er selv en mester i at få dem branket, da jeg lige synes at jeg kan gøre noget andet imens. Lad vær'....
- Skær eller bræk gedeosten i stykker, det kan enten være den Økologisk fra Thise, som er fast og har en god smag. Du kan også vælge en mere cremet som arbejder sig bedre ind i pastaen.
- Dressingen kan være mange slags, men i dette tilfælde er det en kraftig rapsolie der er blandet med ærteskudsaioli af Fru Møllers egen. En dressing af olivenolie, balsamico, hvidløg, salt og peber er også god til pasta.
Tried this recipe?Let us know how it was!