Saltede ramsløg kapers

Skrevet af Salateri

En virkelig delikat luksus ingrediens i din salat

ramslog kapers og blomster Når ramsløgene begynder at afblomstre, kan du finde de små lækre “kapers” inden i blomsterne.

Det kræver tålmodighed både at plukke blomsterne og pille “kapers”ene ud.

Der skal mange til for at lave en portion. Men det er hele arbejdet værd. De smager himmelsk i en salat, og de har en noget anderledes smag end selve ramsløgene. Så hvis du godt kan lide at hygge dig med sylterier, så prøv disse. Det er omkring maj/juni du skal ud og samle.

Saltede ramsløg kapers 

Ramslog kapers

Saltede ramsløg kapers

Udskriv
Forfatter: Salateri

Ingredienser

  • 7 g. salt
  • 93 g. vand
  • ramsløg kapers

Sådan gør du

  • Kog salt og vand op
  • Lad lagen køle ned til stuetemperatur og hæld over "kapers"ene i et (skoldet) glas

Noter

Du kan også sylte dine "kapers"
Her bruger du samme fremgangsmåde som syltede ramsløg

Så har du virkelig noget lækkert til salater, fisk o.a. både for smagsløgene og øjnene. 

Ramslog kapers

Ramsløg kapers