Syltede ramsløg

Altid en god sylteri at have stående til salater og andet

Har du prøvet at sylte ramsløg?
Det er utrolig nemt og virkelig lækkert. De er gode i lidt grove salater, som f.eks. speltkerner, bulgur, kartofler o.l. Syltede ramsløg har ikke den samme kraftige hvidløgssmag som de friske ramsløg.

Syltede ramsløg

Syltede ramsløg

Udskriv
Forfatter: Salateri

Ingredienser

  • 1 dl eddike
  • 1 dl sukker
  • 1 dl vand
  • ramsløg i en mængde så lagen dækker ramsløgene

Sådan gør du

  • Bland eddike, sukker og vand og kog det op.
  • Køl lagen ned til stuetemperatur og hæld over ramsløgene i et (skoldet) glas.

 

 

Du kan gøre det samme med syltede
blomsterknopperne fra ramsløg.

Udover salater er både de syltede ramsløgsblade og knopperne delikate i f.eks. burgere, til kød mm. 

Syltede ramslog blomsterknopper

  ramslog blomsterknopper