Salat med nudler

Nem lun nudelsalat som tilbehør eller som måltidssalat. En lidt anden form for “pastasalat” med det lune blandet med det friske crispy.
Salat med nudler

Lun nudelsalat

Udskriv

Ingredienser

  • 2-3 ruller/reder nudler (f.eks. fuldkornsnudler, ægnudler, ikke risnudler)
  • 2 små gulerødder
  • 1/4 gul peber
  • 1/4 rød peber
  • 1/4 rød spidskål
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • frisk chili
  • sød chilisauce
  • Evt. Hoisinsauce

Sådan gør du

  • Læg nudlerne i blød i kogende vand indtil de er bløde. De må gerne være al dente.
  • Steg nudlerne i en wok eller pande med soya, salt og peber. De må gerne være lidt crispy.
  • Vask (og skræl) grøntsagerne. Snit dem tyndt enten med kniv eller på et mandolinjern e.l. 
  • Læg nudlerne på et fad, derefter grøntsagerne og top af med den friske koriander. Hæld sød chilisauce, hoisinsauce og frisk chili over salaten eller server det ved siden af.  

Noter

Du kan evt. lave den til en måltidssalat med asiatisk inspirerede minideller henover 🙂