1rullegedeostSainte Maure fra Président er min foretrukne
ca. 50gpinjekerner
1-2spskolivenolie
citronsaft
frisk timian
salt
friskkværnet sort peber
revet citronskal
Sådan gør du
Skræl rødbederne og skær den i tern. Hæld ca. 1 spsk. olivenolie over og noget citronsaft. Bland salt, peber og den friske timian sammen med rødbederne. Fordel dem i et fad/på en plade.
Skær gederullen ud i lidt tykke skiver og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
Stil rødbeder og gedeosten i ovnen ved ca. 180 grader i ca. 20 min. Ostene skal være puffet op/smeltet lidt ud og gyldne.
Rist pinjekernerne.
Bland rødbederne med lidt olie når de kommer ud af ovnen.
Anret rødbeder med gedeostene og de ristede pinjekerner på et fad. Riv citron-/appelsin-skal over og pynt evt. med frisk timian.