Rødbedesalat med bagt gedeost

Elsker du bagt gedeost? Så prøv denne lune rødbedesalat med bagt gedeost. Du kan variere den med lige det som du synes

Rødbedesalat med bagt gedeost

Antal: 3
Forfatter: Salateri

Ingredienser

  • 3-4 mellem rødbeder
  • 1 rulle gedeost Sainte Maure fra Président er min foretrukne
  • ca. 50 g pinjekerner
  • 1-2 spsk olivenolie
  • citronsaft
  • frisk timian
  • salt
  • friskkværnet sort peber
  • revet citronskal

Sådan gør du

  • Skræl rødbederne og skær den i tern. Hæld ca. 1 spsk. olivenolie over og noget citronsaft. Bland salt, peber og den friske timian sammen med rødbederne. Fordel dem i et fad/på en plade.
  • Skær gederullen ud i lidt tykke skiver og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
  • Stil rødbeder og gedeosten i ovnen ved ca. 180 grader i ca. 20 min. Ostene skal være puffet op/smeltet lidt ud og gyldne.
  • Rist pinjekernerne.
  • Bland rødbederne med lidt olie når de kommer ud af ovnen.
  • Anret rødbeder med gedeostene og de ristede pinjekerner på et fad. Riv citron-/appelsin-skal over og pynt evt. med frisk timian.
Tried this recipe?Let us know how it was!