Jordskokker har ikke meget smag i sig selv og den smager meget forskelligt om du tilbereder den eller spiser den rå. I rå udgave har den en svag nøddeagtig smag og meget crispy konsistens. Den er i sig selv meget mild i smagen men spicet op med lidt chili får de lige et spark .
Antal: 4
Ingredienser
- 5-6 Jordskokker (alt efter størrelse)
- Bredbladet persille
- ca. 1/2 Frisk chili (test efter hvor stærk chilien er)
- olivenolieO
- 1 squeeze Citron
- Salt
Sådan gør du
- Skrub jordskokkerne fri for jord, skyl dem og skær dem tyndt, brug evt. et mandolinjern eller et lignende værktøj.
- Vend jordskokkerne i olie og citron med det samme, da de har en tendens til at blive misfarvede lige som æbler.
- Hak persillen og chilien groft og fordel det over jordskokkerne. Smag til med salt.
Tried this recipe?Let us know how it was!