Denne måltidssalat er sammensat af mange af mine favoritingredienser.
Lam, auberginer og falafler – det er bare en god kombi efter min mening. Den er god og mættende og et lækkert stykke brød fra f.eks. Fru Møllers Mølleri vil sætte prikken over i’et.
Antal: 4
Ingredienser
- 1 Lammeculotte
- 1 Aubergine
- 1 pk Falafler Nutana
- 1/2 Rødløg
- Frisk Mynthe
- Cherrytomater
- Salat, f.eks hjertesalat og lidt radicchio
Sådan gør du
- Steg lammeculotten i ca. 30-40 min. alt efter hvor rød du vil have den.
Lad den hvile i 10-15 min. - Falaflerne varmes i ovnen i ca. 30 min.
- Auberginen skylles og skæres i skiver eller på langs efter temperament. Steges på en pande/grillpande eller grill. Den kræver godt med olie og skal stege til den er blød. Den kan evt. også steges i ovnen. Krydres med salt og peber
- Mynthe og tomater skylles, rødløg skæres i ringe
- Det hele arrangeres på et fad hvor salaten brækkes i grove stykker, kødet skæres i tynde skiver og lægges ovenpå med auberginer, falafler, tomater, løg og mynthe.
- Server evt. en god raita til.
Tried this recipe?Let us know how it was!