Måltidssalat med asiatisk gris

Er du til noget spicy og er du en af dem der elsker koriander? Koriander kan virkelig dele vandene, enten elsker man det eller så kan man ikke fordrage det. Men den kan selvfølgelig udelades, hvis du ikke er til det.

Asiatisk salat med marinerede nakkekoteletter

Antal: 4

Ingredienser

  • 4 Nakkekoteletter
  • Roast Red Pork Seasoning mix Kan købes i asiatiske butikker
  • Diverse salater Eks. en lidt rustik salat som romain, evt m. tyndsnittet spidskål e.a
  • 2 Gulerødder
  • 2 spsk Fiskesauce
  • 1 spsk Sukker
  • Frisk koriander
  • 1 Mango
  • Forårsløg
  • Frisk chili
  • Frisk kokos

Sådan gør du

  • Nakkekoteletterne marineres i Roast Red Pork Seasoning mix i 2-4 timer. Se anvisningen på posen. Koteletterne lægges i en fryseposes og gnides godt i marinaden.
  • Slice gulerødderne i tynde skiver på et mandolinjern eller spiraler hvis du har en spiralizer. Vendes i fiskesauce og sukker.
  • Steg nakkekoteletterne og lad dem derefter hvile.
  • Skyl og slyng salaten og bræk det/snit det. Snit forårsløg, skær mangoen ud i skiver eller stykker. Skær den friske kokosnød i tynde skiver eller riv den groft.  
  • Læg salaten på et fad, skær koteletterne i tynde skiver og arranger dem oven på salaten. Læg gulerødderne i "reder", læg mangoen på, kokos, den friske koriander og klip frisk chili over. 
  • Server evt. peanuts ved siden af, men forsøg dig frem da koteletterne og fiskesaucen afgiver en del salt.
  • Og hvad med dressingen? Jeg laver ikke dressing til denne salat, men du kan evt. hælde noget af stegesaucen fra koteletterne henover eller blot noget god olivenolie.
Tried this recipe?Let us know how it was!