Denne salat er virkelig nem og den kan spises både varm og kold.
Den er god til det hele og den kan sagtens spises i et par dage, hvis der bliver en rest. Eller hvis du blot vil lave en større portion
Ingredienser
- 4 peberfrugter
- 1 rødløg
- 2 spsk kapers
- 2 spsk olivenolie
- salt
- peber
- 1 håndfuld frisk timian
Sådan gør du
- Peberfrugterne skylles og skæres halve. De pensles med olivenolie og bages i ovnen i 30- 40 min til skrallen løsner sig. Endnu bedre er det at grille dem, hvis man tilfældigvis lige har gang i grillen. Køles af og pil derefter skrallen af. Peberfrugterne strimles.
- Hak rødløg.
- Peberfrugterne lægges i en skål og blandes med rødløg, kapers og frisk timian. olivenolie, salt og peber hældes over.
Noter
Bland evt. alm. kapers og jumbokapers med - det giver et flot udtryk og tilføjer forskellige smage og konsistenser