Salat med peberfrugt

Denne salat er virkelig nem og den kan spises både varm og kold.

Den er god til det hele og den kan sagtens spises i et par dage, hvis der bliver en rest. Eller hvis du blot vil lave en større portion

Salat af bagte peberfrugter

Udskriv
Antal: 4

Ingredienser

  • 4 peberfrugter
  • 1 rødløg
  • 2 spsk kapers
  • 2 spsk olivenolie
  • salt
  • peber
  • 1 håndfuld frisk timian

Sådan gør du

  • Peberfrugterne skylles og skæres halve. De pensles med olivenolie og bages i ovnen i 30- 40 min til skrallen løsner sig. Endnu bedre er det at grille dem, hvis man tilfældigvis lige har gang i grillen.  Køles af og pil derefter skrallen af. Peberfrugterne strimles. 
  • Hak rødløg.
  • Peberfrugterne lægges i en skål og blandes med rødløg, kapers og frisk timian. olivenolie, salt og peber hældes over.

Noter

Bland evt. alm. kapers og jumbokapers med - det giver et flot udtryk og tilføjer forskellige smage og konsistenser