
Ingredienser
- Kartofler
- Grøn/rød salat, her er der brugt rød hjertesalat
- Syltede rødløg
- Kapers
- Aioli med ærteskud
- Olivenolie
- Salt
- Peber

Vi fik kartoffelsalaten til kylling, men den vil også være lækker til frikadeller, røget laks/makrel, grillkød.
Sådan gør du
Kog kartoflerne til der stadig væk er lidt bid i. Rør aiolien op med olivenolie, så konsistensen bliver tyndere. Skær kartoflerne i mindre stykker og bland dem sammen med “dressingen”. Bland derefter salat, kapers og rødløg sammen med kartoflerne og arranger det indbydende.
Tip
Måske tænker du, at det er fancy ting “lige at have”, men brug blot denne salat som inspiration til at se lidt dybere i køleskabet. Måske er der en rest pesto (ellers brug f.eks. olie, eddike, sennep, hvidløg), du kan bruge rå løg i stedet for syltede rødløg, en rest af noget sylt, evt. syltede agurker. Noget salt og knas er godt til kartoffelsalat.

