Salat med kartofler og æg

Dette er en af Gårdens salater i et salatprojekt hos Fru Møllers Mølleri. En lidt anderledes kartoffelsalat der mætter og som kan spises for sig eller til et stykke kød eller fisk.

Gårdens kartoffelsalat

Udskriv
Antal: 4

Ingredienser

  • ca. 500 g. Kartofler
  • ca. 2 håndfulde Grønne bønner (Gerne friske, men ellers frosne)
  • 3 Æg
  • et par spsk Syltede rødløg
  • Persillechips
  • Løg
  • 1-2 spsk Kapers

Sådan gør du

  • Kog kartoflerne, hvis det er nye så bare skrub dem og lad skralden sidde på. Skæres i halve eller kvarte alt efter størrelse. 
  • Kog æggene til de er hårdkogte (ca. 10 min.). Derefter pilles de og deles i kvarte.
  • Bønnerne koges så der stadig væk er lidt bid i.
  • Kartofler, bønner og løg blandes med dressing. Dressingen er nem da det er en Vinaigrette dressing fra Fru Møllers Mølleri. Der er ingen der siger at man skal lave det hele fra bunden selv, hvis der er andre der gør det enten bedre eller lige så godt. 
  • Kartofler og bønner anrettes i en skål eller på et fad og rødløg, æg, kapers og persille lægges ovenpå.