Kapers dressing

En dressing fuld af smag

Kapers giver en salt smag på den gode måde. De giver samtidig lidt bid i dressingen.

Kapers er i virkeligheden uåbnede blomsterknopper. Syltede er de bløde i konsistensen, hvor kapersbærrene/frugten er mere knasende med en masse små kerner.
Så hvis du gerne vil have lidt knas i dressingen, kan du bruge begge slags. 

Den er rigtig lækker til en kartoffelsalat. Små nye kartofler og denne dressing, så behøver der ikke at være andet.  

Dressingen er også god i en salat med fisk. Det kan både være hellefisk, laks, hvid fisk.

Kapers dressing

Kapers dressing

Forfatter: Salateri

Ingredienser

  • 1 dl olivenolie
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. kapers almindelige eller kapersfrugt. Sidstnævnte giver lidt "knas"
  • 1/4 tsk. spidskommen
  • Evt. salt
  • Evt. friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Kapers og rødløg hakkes fint og blandes med de øvrige ingredienser

Noter

Dressingen er god sammen med æg, kartofler, Portobello svampe og andre lidt ferske grøntsager.
Eller evt. i en måltidssalat med kød.
 
Tried this recipe?Let us know how it was!