Go Back
+ servings
Pastasalat med parmesan og parmaskinke
Udskriv Pin
No ratings yet

Pasta salat med parmesan, parmaskinke og pesto

Antal 2 personer
Forfatter Salateri

Ingredienser

  • ca. 250 g. pasta
  • 2-3 skiver parmaskinke
  • 1/4 parmesan
  • 1-2 håndfulde rucola
  • 2-3 tsk. Pesto, citron pasta pesto fra Pastariget
  • 2-3 spsk 2-3 spsk.olivenolie
  • salt
  • peber

Sådan gør du

  • Kog din yndlingspasta, jeg foretrækker den al dente. Her er brugt Conchiglie, fordi de har en dekorativ facon.
  • Bland olie, pesto, salt og peber sammen og bland det sammen med pastaen imens den er lun. Det må gerne stå lidt, så smagen når at trænge ind i pastaen.
  • Steg skiverne af parmaskinke på panden lige som du steger bacon og læg dem på noget fedtsugende papir.
  • Arranger pastaen på et fad, strø det skyllede rucola over, bræk skinken hen over og riv til sidst parmesan flager over, f.eks. med en ostehøvl, mandolinjern.