Go Back
+ servings
Udskriv Pin
No ratings yet

Måltidssalat med lam

Antal 4

Ingredienser

  • 1 Lammeculotte
  • 1 Aubergine
  • 1 pk Falafler Nutana
  • 1/2 Rødløg
  • Frisk Mynthe
  • Cherrytomater
  • Salat, f.eks hjertesalat og lidt radicchio

Sådan gør du

  • Steg lammeculotten i ca. 30-40 min. alt efter hvor rød du vil have den. 
    Lad den hvile i 10-15 min.
  • Falaflerne varmes i ovnen i ca. 30 min.
  • Auberginen skylles og skæres i skiver eller på langs efter temperament. Steges på en pande/grillpande eller grill. Den kræver godt med olie og skal stege til den er blød. Den kan evt. også steges i ovnen. Krydres med salt og peber
  • Mynthe og tomater skylles, rødløg skæres i ringe
  • Det hele arrangeres på et fad hvor salaten brækkes i grove stykker, kødet skæres i tynde skiver og lægges ovenpå med auberginer, falafler, tomater, løg og mynthe.
  • Server evt. en god raita til.