Sæt bønnerne i blød natten over, bønnerne skal være godt dækket af vand (1-2 cm. over bønnerne). Næste morgen koges de i rigeligt vand i 30-45 min. De første minutter bringes vandet i kog og derefter skrues der ned. Du kan evt. nå at løbe/gå en tur imens :-).
skær den tyrkiske pølse i mindre stykker (jeg køber "hos Tyrkeren" og derfor er denne pølse blot bleve opkaldt tyrkisk pølse hjemme os). Den er god stærk og krydret, så blot en pølse i samme stil kan bruges og ellers bacon hvis du ikke er til det spicy.Pølsestykkerne steges til de har fået en let sprød skorpe.
skyl spinatbladene,, persillen og forårsløget. Persillen hakkes og forårsløget skæres i tynde skiver.
Når bønnerne er færdigkogte hældes olivenolie, salt, peber, limesaft og knust hvidløg henover. Når bønnerne er varme suger de mere smag til sig. Lad dem køle af
Steg æggene til scramble egg.
Smag bønnerne til og arranger alle ingredienser på et fad så det ser lækkert ud. alternativt kan salaten også portionanrettes i små bowler.
Noter
Hvis du vil have salaten mindre tung, kan du bruge mere spinat og mindre bønner.