Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Udskriv
Pin
No ratings yet
Rødbedesalat med kapers
Antal
4
Forfatter
Salateri
Ingredienser
2-3
store rødbeder
1/4
stykke
frisk peberrod
1/2
lille/medium rødløg
3-4
spsk.
olivenolie
2
spsk
kapers
salt
peber
citronsaft
lidt sød sennep hvis du har det eller sennep + honning
Du kan også bruge Sennep med peberrod og timian fra Nordisk – Naturens forråd
Sådan gør du
Skræl rødbederne og skær dem i små tern. Du kan også rive dem groft, hvis du vil have en lidt blødere tekstur.
Skær rødløg i små tern eller hak det.
Riv peberroden
Bland olie, salat, peber, citronsaft sennep (og honning) til en dressing.
Bland rødbeder, peberrod, rødløg, kapers med dressingen. Riv evt. lidt peberrod over salaten inden servering og/eller server lidt ved siden af.
Noter
Salaten bliver ekstra god af at stå i nogle timer, og den kan sagtens spise et par dage efter.