Go Back
+ servings
Rodbedesalat med kapers
Udskriv Pin
No ratings yet

Rødbedesalat med kapers

Antal 4
Forfatter Salateri

Ingredienser

  • 2-3 store rødbeder
  • 1/4 stykke frisk peberrod
  • 1/2 lille/medium rødløg
  • 3-4 spsk. olivenolie
  • 2 spsk kapers
  • salt
  • peber
  • citronsaft
  • lidt sød sennep hvis du har det eller sennep + honning Du kan også bruge Sennep med peberrod og timian fra Nordisk – Naturens forråd

Sådan gør du

  • Skræl rødbederne og skær dem i små tern. Du kan også rive dem groft, hvis du vil have en lidt blødere tekstur.
  • Skær rødløg i små tern eller hak det.
  • Riv peberroden
  • Bland olie, salat, peber, citronsaft sennep (og honning) til en dressing.
  • Bland rødbeder, peberrod, rødløg, kapers med dressingen. Riv evt. lidt peberrod over salaten inden servering og/eller server lidt ved siden af.

Noter

Salaten bliver ekstra god af at stå i nogle timer, og den kan sagtens spise et par dage efter.