Rødbedeslaw
Et alternativ til den traditionelle coleslaw
- 4 mellemstore rødbeder
- 2-3 spsk græsk yoghurt Andre yoghurter kan bruges, men den græske har en tykkere konsistens.
- ca. 2 spsk olivenolie
- 1-2 fed hvidløg
- ca. 1 håndfuld frisk timian
- salt
- peber
Skræl rødbederne
Riv dem på et rivejern, skær dem i små tern eller hak dem i en i en minihakker, foodprocessor e.l
Skyl timianen
Bland græsk yoghurt, olivenolie, presset hvidløg, timianblade, salat, og peber sammen.
Bland rødbederne sammen med dressingen. Lad den stå i lidt tid før servering, 1 times tid eller mere.
Anbefaling Lav denne salat i god tid og lad den stå, også gerne dagen før den skal spises. Så kan smagen nå at sætte sig godt i rødbederne.
Er du vild med rødbeder, så lav en god portion. Den kan sagtens spises i nogle dage som tilbehør, som "dressing" på en anden salat, som topping/pålæg på en mad, en frokostanretning/et mellemmåltid med hytteost og/eller humus.